Auto-Record

In sigurantă la destinatie

Doriti să consultati
orarul curselor noastre?
Va invitam pe site-ul autogării IC-Frimu Galati.

Doriti să inchiriati
un mijloc de transport auto
 pentru o cursă privată?
Consultati facilitătile pe care vi le oferim.

Sunteti interesat
să vă perfectionati
pregătirea profesională
sau să vă specializati
in domeniul auto?

Noi vă ajutăm.

Transport persoane Galati:
judetean, interjudetean si ocazional

Galati, strada REGIMENT 11 SIRET nr. 46 bis

       AUTO-RECORD SRL este o companie de transport de călători, cu experientă de peste 15 ani in domeniul transportului rutier de persoane.

       Avem sediul social in Galati, strada Regiment 11 Siret nr. 46 bis, unde este organizat managementul companiei si sala de pregătire a personalului.
       La punctul de lucru din Galati, strada Iasomiei nr. 2, dispeceratul se ocupă de buna desfăsurare a activitatii si perfecta stare tehnică a tuturor autovehiculelor la iesirea în cursă. 

       În tot acest parcurs am fost preocupati în permanentă să
investim în parcul auto si să identificăm solutii pentru a asigura servicii de transport la standarde profesionale, urmărind totodată satisfacerea cerintelor clientilor nostri, necesitătile si exigentele clientilor fiind una dintre priorităti.
       Astfel am reusit să devenim unul dintre principalii operatori de transport de persoane de pe piata judetului Galati.
       Obiectul principal de activitate il reprezintă transportul rutier contra cost de persoane prin servicii regulate.
.
       Dispunem de un parc auto de peste 60 de autovehicule de diferite tipuri si capacităti, ce asigură un grad sporit de confort si sigurantă a călătorilor. Siguranta în trafic si securitatea rutieră reprezintă deasemeni o alta prioritate a noastră. 
       Încercăm sa găsim solutii pentru a răspunde cerintelor clientilor nostri legate de transportul pe care il solicită.
       Autovehiculele se află în perfectă stare de functionare având toate documentele de transport prevăzute de legislatia in vigoare - ITP, clasificări, autorizatii, licente, asigurări si se inchiriază cu soferi profesionisti, atestati profesional, experimentati.
       Interfata dintre firmă si clienti o reprezintă soferii, angajatii nostri. De aceea salariatii societătii noastre sunt atent selectionati, astfel incât în relatia cu clientii să dea dovadă de respect, responsabilitate, simtul răspunderii, seriozitate si profesionalism fată de sarcinile pe care le au de îndeplinit.
aaaaaaaaaaaaiii